Nieuws

Cathelijne Heppenhuis wint verkiezing Miss Intercontinental

HU-studente Logopedie vertegenwoordigt Nederland op internationale missverkiezing in India.

Logopediestudente Cathelijne Heppenhuis is zaterdag 9 september gekroond tot Miss Intercontinental Netherlands. Zij vertegenwoordigt Nederland op de internationale missverkiezing in India.

Na meerdere voorrondes won Heppenhuis (19) in april van dit jaar de provinciale missverkiezing. Miss Intercontinental Utrecht nam het afgelopen zaterdag op tegen de beauty’s van de elf andere provincies.

Na een voorstelronde en rondes in sportkleding en bikini belandde Heppenhuis in de top 5. Om vervolgens, na een rondgang in galajurk en speech, de hoofdprijs te winnen. Heppenhuis: ‘Zo werd ik van het ene op het andere moment verkozen tot Miss Intercontinental Netherlands.’

Supergelukkig
Heppenhuis is ‘supergelukkig’: ‘Het voelt nog wat onwennig maar het is een droom die uitkomt.’ Binnenkort vertrekt ze naar India. In de stad Mumbai vindt later dit jaar de 46ste editie van de internationale Miss Intercontinental plaats. Daar doen zo’n zestig landen aan mee. ‘Ik heb daar superveel zin in’, zegt ze. ‘Ik ben nog nooit buiten Europa geweest. Het is een ervaring die de rest van mijn leven zal bijblijven.’

Haar studie Logopedie zet ze tijdelijk op een laag pitje. Ze zit in het vierde jaar en zou met haar stage beginnen. Die gaat ze op een later moment volgen. Wel probeert ze zoveel mogelijk vakken te doen en de minor te volgen. Ze wil de opleiding zeker afmaken.

Lees ook het interview met Cathelijne Heppenhuis: ‘Een missverkiezing is veel meer dan alleen maar mooi zijn’

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *