Uit-tips en win-acties

Uittips: Pieces of Tomorrow & Uitfeest/Urban Culture Run

Originele uitgaanstips, alvast voor het einde van de zomervakantie…

Tip 1: Pieces of Tomorrow

Dinsdag 29 augustus, TivoliVredenburg

Het Festival Oude Muziek en TivoliVredenburg presenteren een speciale editie van Pieces of Tomorrow; voor het eerst oude muziek gepresenteerd in een speciale setting. Pieces of Tomorrow is klassieke muziek in een verfrissende setting: met een biertje, lichtplan, host DJ St. Paul en zonder dresscode.

Op 29 augustus treedt het Franse ensemble Le Concert Spirituel onder leiding van Hervé Niquet op. Er staat altijd iets bijzonders te gebeuren als Niquet het podium betreedt: hij houdt van grootse concerten met veel ruimtelijk effect en komt steeds met de meest crazy ideeën. Dit is er weer zo eentje. Veel musici, veel power!

Foto: Jelmer de Haas

Tip 2: Urban Culture Run/Uitfeest

Zondag 3 september, diverse locaties

Zondag 3 september gaat het culturele seizoen weer van start met het Uitfeest. Op vele binnen- en buitenlocaties geven de culturele instellingen en gezelschappen previews van wat komen gaat. Of je nu houdt van muziek of theater, van beeldende kunst, dans of literatuur, je kunt je hart ophalen.

Voorafgaand aan het Uitfeest vind er weer een Urban Culture Run plaats. In een parcours van 10 km ren je langs de karakteristieke grachten en door cultuurhistorische gebouwen van Utrecht. Onder andere loop je door Hoog Catharijne,  doorkruis je de Domtuin, Kytopia, Museum Catharijneconvent, de binnentuin van Grand Hotel Karel V, Museum Speelklok en het oude Stadhuis. Je kunt je tot en met 2 september inschrijven.

Meer informatie en tips? Kijk op Uitagenda Utrecht!

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *