Uit-tips en win-acties

Uit-tips: Poetry Slam en studentencabaret

Iedere 14 dagen originele uitgaanstips. Van Poetry Slam naar finalistencabaret.

Iedere 14 dagen originele uitgaanstips. Ditmaal: de finalistentour van het Groninger Studenten Cabaret Festival en het NK Poetry Slam

Tip 1: Groninger Studenten Cabaret Festival – Finalistentour

Vrijdag 19 januari, Parnassos

Op vrijdag 19 januari staan de drie finalisten van het Groninger Studenten Cabaretfestival – Luuk van der Vaart, Tim Alpherts en Daan van der Hoeven – op het cabaretpodium van Parnassos. Het Groninger Studenten Cabaret Festival is één van de vier grootste cabaretfestivals van Nederland en het enige festival dat vóór en dóór studenten wordt georganiseerd. Geniet van het cabaret van de toekomst en laat je verrassen door drie heel verschillende optredens. Wie weet ben jij de eerste die een nieuw grote naam als Theo Maassen en Jochem Myjer ontdekt. Zij braken ook door tijdens het Groninger Studenten Cabaretfestival. 

Tip 2: NK Poetry Slam

Vrijdag 26 januari, TivoliVredenburg

Op vrijdag 26 januari strijkt de finale van het NK Poetry Slam neer in TivoliVredenburg. Daar strijden de acht beste slamdichters om de titel Nederlands Kampioen Poetry Slam 2018, 1000 euro prijzengeld en de Gouden Vink Wisseltrofee, vernoemd naar Simon Vinkenoog. Welke slammer overtreft in tekst en performance? Dat bepaalt het publiek samen met de jury. De dichter die tijdens de finalebattle de tegenstander op slinkse wijze in de hoek drijft en daarmee een uitzinnig applaus van het publiek ontlokt, mag zich Nederlands Kampioen Poetry Slam 2018 noemen. Met Peter Verhelst (jury), Babs Gons & Daan Doesborgh (presentatie), Daniel Zuur (DJ) en Team KTW (afterparty)

Meer informatie en tips? Kijk op 

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *