Uit-tips en win-acties

Uit-tips: Platonov en Faal Festival

Iedere 14 dagen originele uittips van UitagendaUtrecht.nl. Deze week Platonov en het Faal Festival.

Iedere 14 dagen originele uittips van UitagendaUtrecht.nl. Deze week Platonov en het Faal Festival.

Tip 1: Platonov – Hard verscheurende liefde

28 feb t/m 12 mei 2018, Stadsschouwburg Utrecht

De voorstelling Platonov van Theater Utrecht biedt een confronterende blik in het leven van een hechte groep vrienden die samenwonen in een grote loft in de stad. Ze worstelen met het leven, de liefde en met elkaar. Regisseur Thibaud Delpeut zet met tien jonge talentvolle acteurs op een briljante manier een voor iedereen herkenbaar en confronterend beeld van deze tijd neer. Hij maakte een radicale en moderne bewerking van de oorspronkelijke tekst (1881) van Anton Tsjechov (vertaling Jacob Derwig).

Tip 2: Faal Festival

Zaterdag 3 maart – 19:30, TivoliVredenburg

Successen en overwinningen worden in de media openlijk gedeeld en uitvergroot. Mislukkingen stoppen we het liefst weg. We zijn onzeker, faalangst en burn-outs zien we overal. Dat kan anders! Op het Faal Festival leren we onze mislukkingen en tegenslagen onder ogen zien en omarmen. Om de volgende keer beter te falen.

Luister naar de faalverhalen van politici, schrijvers en ondernemers. Ontdek de wetenschap achter falen met onderzoekers en journalisten. Op het Faal Festival staan alle soorten falen naast elkaar.

Meer informatie en tips? Kijk op 

Advertentie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *