Uit-tips en win-acties

Uit-tips: improviseren volgens BAK en Parnassos

Conferentie te midden van de renovatie van BAK’s nieuwe locatie. En in Parnassos improviseren Stefan Hendrikx en Andries Tunru, samen met pianist Joep Hullegie en publiek (!), een comedyfilm,

Iedere 14 dagen originele uitgaanstips. Ditmaal: improvisatie door BAK én door de makers van een comedyfilm.

Tip 1: Propositions #1: What We Mean

Zaterdag 7 oktober, BAK (Pauwstraat 13A)

Propositions #1: What We Mean is een performatieve conferentie waarmee BAK’s langlopende onderzoekstraject Propositions for Non-Fascist Living van start gaat. Het vertrekt vanuit de urgentie om te onderzoeken wat leven op een niet-fascistische manier is en kan zijn.

Het is een dag met een vol programma aan kunstwerken, lezingen, leesgroepen, discussies, screenings en performances. De samenkomst vindt op geïmproviseerde wijze plaats te midden van de renovatie van BAK’s nieuwe locatie en brengt diverse publieken samen om met de BAK 2017–2018 Fellows en andere kunstenaars, academici en activisten in te gaan op de dringende kwesties van onze tijd.

Tip 2: Beperkt Houdbaar

Vrijdag 20 oktober, Parnassos

Blink Fotografie

In Beperkt Houdbaar improviseren Stefan Hendrikx en Andries Tunru, samen met pianist Joep Hullegie, aan de hand van input uit het publiek een complete comedyfilm, met alles erop en eraan. Meerdere verhaallijnen, spanning, wat muziek en actie en een stuk of twintig personages.
Iedere avond is dus uniek en jij bepaalt mee waar het verhaal over gaat! Of het nou een schapenscheerder op zoek naar liefde is, een matador op skivakantie of twee exen op Mars: Stefan en Andries maken er een spannend, muzikaal en bovenal kneitergrappig verhaal van.

 

Meer informatie en tips? Kijk op

 

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *