Uit-tips en win-acties

Uit-tips: HKU Exposure en theater in Parnassos

Heel veel (en vaak gratis!) eindexamenwerk van HKU-afgestudeerden. En Na de Regen, wat zich afspeelt op het dak van een kantoor.

Iedere 14 dagen originele uittips van UitagendaUtrecht.nl. Deze keer: eindexamenwerk van HKU en stiekeme sigaretjes in Parnassos.

Tip 1: HKU Exposure 2018

Woensdag 13 juni t/m zondag 1 juli

Exposities, films, concerten, een fashion show en nog veel meer. Ruim 700 afstudeerders van HKU presenteren hun eindexamenwerk op verschillende locaties in Utrecht.

Iedereen is van harte welkom om de nieuwste creatieve professionals zelf te bekijken, beluisteren en beleven. Zoals Srádbhaile againn (ons dorp) van de vierdejaars van de Acteursopleiding van HKU Theater. In regie van Manja Topper van Dood Paard. Zij brengen realistische, duistere portretten van een geïsoleerde dorpscultuur in de omgeving van Galway, Ierland. Of bezoek de HKU Fashion Graduation Show op 27 juni, of een eindconcert van één van de afstudeerders van het Utrecht Conservatorium.

De meeste evenementen van HKU Exposure zijn gratis. 

Tip 2: Na de Regen

Vrijdag 15 & zaterdag 16 juni, Parnassos Cultuurcentrum

Na de Regen speelt zich af bovenop het dak van een hoge kantoorflat. Daar vluchten de jonge werknemers regelmatig heen om stiekem een sigaretje te kunnen roken. Ze zoeken een momentje voor zichzelf, maar er zijn steeds andere werknemers. In de ontmoetingen tussen deze jonge werknemers is het geroddel, geslijm en geflirt steeds aanwezig. Ze proberen indruk op elkaar te maken, maar achter dit masker gaat een wereld van angsten, onzekerheden, verlangens en dromen schuil. En daarbij heeft het ook nog eens al maanden niet geregend. Er hangt duidelijk onweer in de lucht.

Meer informatie en tips? Kijk op 

 

 

Advertentie

Maak het ze niet te makkelijk!

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *