Uit-tips en win-acties

Uit-tips: Film Zomer Festival en Jan Taminiau

Ga je naar een van de tien best bezochte films van Louis Hartlooper Complex en Springhaver . Of grijp je de kans om Jan Taminiau te zien, nog tot eind augustus!

Iedere 14 dagen originele uittips van UitagendaUtrecht.nl. Deze keer: topfilms inhalen bij het Film Zomer Festival en Jan Taminiau: Reflections in het Centraal Museum.

Tip 1: Film Zomer Festival

Louis Hartlooper Complex / Springhaver, 23 juli t/m 23 augustus [ma + di]

Ook dit jaar wordt in juli en augustus de tien best bezochte films van Louis Hartlooper Complex en Springhaver van het afgelopen filmjaar teruggebracht naar het grote doek tijdens het Film Zomer Festival. Als je een of meer van de topfilms hebt moeten missen dan heb je tijdens dit festival de kans om het in te halen. Dit jaar wordt het nog feestelijker aangepakt, met zomerse drankjes en versieringen. Dit jaar staan onder andere T2 Trainspotting, American Honey, Baby Driver en Dunkrik  op het filmprogramma.

Tip 2: Jan Taminiau, Reflections

Centraal Museum, t/m 26 augustus

Foto: Marc de Groot / Styling: Maarten Spruyt / Visagie: Irena Ruben

Nog tot eind augustus word je in het Centraal Museum meegenomen in de wereld van onderzoek, herinneringen, inspiratie, experiment en vakmanschap van één van de meest belangrijke en toonaangevende modeontwerpers van Nederland, Jan Taminiau. Het klassieke en vrouwelijke combineert Taminiau met het conceptuele en experimentele. Inspiratiebronnen in mode, fotografie, design en kunst, werkwijze en eindresultaat staan met elkaar in verbinding.

Naast nieuw werk uit eigen collectie van het museum, worden in deze tentoonstelling bruiklenen uit verschillende musea gepresenteerd en topstukken uit het atelier van JANTAMINIAU én unieke uit privéverzamelingen getoond.

Meer informatie en tips? Kijk op 

Advertentie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *