Uit-tips en win-acties

Uit-tips: Film Zomer Festival & A Lazy Sunday Afternoon

Originele uitgaanstips, voor wie lekker vakantie viert in eigen Utrecht.

Originele uitgaanstips, voor wie lekker vakantie viert in eigen Utrecht. Met het Film Zomer Festival en A Lazy Sunday Afternoon in een Utrechts park.

Tip 1: Film Zomer Festival

Maandag 31 juli t/m dinsdag 29 augustus, Louis Hartlooper Complex/ Springhaver

Wie deze zomer in Utrecht blijft, hoeft zich niet te vervelen: tijdens de zomermaanden brengt het Film Zomer Festival in Louis Hartlooper Complex en Springhaver de tien best bezochte films van het afgelopen jaar nog eenmaal terug.  Zoals Room, het aangrijpende verhaal over een moeder en haar zoontje die opgesloten zitten in een kamer. En de film Elle van Paul Verhoeven, die meerder prijzen gewonnen heeft waaronder twee Golden Globes. Verder staan nog onder andere Red Turtle, Moonlight, Nocturnal Animals en La La Land op het filmprogramma.

Tip 2: A Lazy Sunday Afternoon

Zondag, diverse locaties

Ook deze zomer kan je elke zondag weer terecht in een Utrechts park voor een Lazy Sunday Afternoon. Tijdens dit gratis minifestival kun je genieten van muzikale optredens in de buitenlucht van diverse artiesten uit een breed scala van genres. Een heerlijke gelegenheid voor jong en oud om met een kleedje neer te strijken in Tolsteegplantsoen, Park Lepelenburg of het binnenterrein van Castellum Hoge Woerd.

Meer informatie en tips? Klik hier.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *