Eindwerkstuk niet langer heilig

Een goede scriptie maakt nog geen goede verpleegkundige.

Foutje met ‘feuten’

Geen spectaculaire groei van 12 procent, maar 2.
      19.09.2014

Rechter: studenten mogen vertrouwen op mail docent

Docent mailde verkeerd cijfer.

Nieuwbouw HU komt aan de Heidelberglaan

Niet op het parkeerterrein aan de Padualaan, zoals eerder de bedoeling was.

Economie en Management tijdelijk naar de Daltonlaan

FEM verhuist in de zomer van 2015 naar de Daltonlaan 400 en 500.

Vind je HU-liefde via ‘Hey jij daar’

Na ‘Gespot in de UU UB’ hebben we nu een eigen Facebookpagina om die ene HU’er anoniem de liefde te betuigen.
              18.09.2014

Steeds meer studenten komen goed rond

Toch heeft nog altijd zestien procent moeite om de eindjes aan elkaar te knopen

Student & Starter wil uitleg over fietscontroles

Aanleiding is het grootschalig optreden op de kruising Maliebaan/Nachtegaalstraat woensdag 17 september.
                  18.09.2014

Gratis onderwijs in onafhankelijk Schotland?

Voorstanders van afscheiding wijzen erop dat kleine landen goedkoop of gratis hoger onderwijs hebben.
                    17.09.2014

D66 en SP ruziën over ‘schuldenstelsel’

Partijen vliegen elkaar tijdens de Algemene Beschouwingen in de haren om 'de waanzin van het schuldenstelsel'.

04.01.2010

HU en FC Utrecht werken samen

FC Utrecht gaat exclusief voor studenten van de HU stageplaatsen aanbieden. Ook kunnen studenten goedkoop wedstrijden van de voetbalclub bijwonen.

Het zijn twee voorbeelden die voortvloeien uit de partnerovereenkomst die de hogeschool en FC Utrecht afsloten. De twee organisaties gaan de komende jaren intensief samenwerklen. Maandag 4 januari zetten HU-collegevoorzitter Geri Bonhof (links) en FC-voorzitter Jan Willem van Dop (midden) hun handtekening onder de afspraken.

Van Dop zei dat FC Utrecht een maatschappelijke verantwoorde organisatie wil zijn op het gebied van voetbal, maar ook daar buiten. Omdat onderwijs in Utrecht van groot maatschappelijk belang is, hecht hij veel waarde aan de samenwerking met de HU. Bonhof benadrukte dat beide organisaties geloven ‘in de kracht van de sport en het onderwijs als maatschappelijk bindende elementen, waardoor jongeren zich zowel beroepsmatig, sociaal als sportief kunnen ontwikkelen’.

Reacties

Mooi voorbeeld van hoe we elkaar binnen een gemeente kunnen helpen. Er zullen genoeg studenten zijn die graag bij FC stage willen lopen of (goedkoper) naar de wedstrijden. Maar zou stageplaatsen exclusief voor de HU andere goede en gedreven stagiaires niet buiten de deur houden?

We were in Utrecht last week for the 2nd time - beaufiful city and a charming FC Utrecht Futbol team. Greetings from Konzert Tickets. I look forward to the new Games soon