Pabo-studenten steunen 3FM Serious Request

Door lootjes te verkopen in de kantine van de Faculteit Educatie in de Uithof.
    26.11.2014

Albert Heijn moet eerder dicht wegens overlast

De supermarkt op de Amsterdamsestraatweg moet vanaf februari 2015 om 22:00 uur de deuren sluiten.
      26.11.2014

'NWO moet van de wetenschappers blijven'

Het kabinet wil onderzoeksfinancier NWO grondig op de schop nemen. Pas toch op, waarschuwt KNAW-president Hans Clevers.

Lovende woorden voor hbo-onderzoek

Vanuit de Onderwijsraad.

'Studentenkamers Utrecht krankzinnig duur'

Niet alleen huurders van studentenkamers maar ook huurders van zelfstandige particuliere woningen kunnen terecht bij het Huurteam Utrecht.

5000 euro voor beste idee Tourstart

De gemeente Utrecht op zoek naar creatieve studenten voor Le tour Utrecht.
            25.11.2014

Onderwijsraad: Geef hbo’ers vanaf dag één les in onderzoek

Want wie daar niet toe in staat is, kan beter een andere opleiding kiezen.

Vijf opleidingen krijgen herkansing

Waaronder bedrijfseconomie aan de HU.
                24.11.2014

Opening China Light goed bezocht

Vijfentwintig lichtobjecten stralen nu iedere avond van 18.00 tot 21.30 uur in de Botanische Tuinen.
                  24.11.2014

Medewerker geschorst na vervalsen handtekening

Handtekening ontbrak op een supplement van een diploma.

04.01.2010

HU en FC Utrecht werken samen

FC Utrecht gaat exclusief voor studenten van de HU stageplaatsen aanbieden. Ook kunnen studenten goedkoop wedstrijden van de voetbalclub bijwonen.

Het zijn twee voorbeelden die voortvloeien uit de partnerovereenkomst die de hogeschool en FC Utrecht afsloten. De twee organisaties gaan de komende jaren intensief samenwerklen. Maandag 4 januari zetten HU-collegevoorzitter Geri Bonhof (links) en FC-voorzitter Jan Willem van Dop (midden) hun handtekening onder de afspraken.

Van Dop zei dat FC Utrecht een maatschappelijke verantwoorde organisatie wil zijn op het gebied van voetbal, maar ook daar buiten. Omdat onderwijs in Utrecht van groot maatschappelijk belang is, hecht hij veel waarde aan de samenwerking met de HU. Bonhof benadrukte dat beide organisaties geloven ‘in de kracht van de sport en het onderwijs als maatschappelijk bindende elementen, waardoor jongeren zich zowel beroepsmatig, sociaal als sportief kunnen ontwikkelen’.

Reacties

Mooi voorbeeld van hoe we elkaar binnen een gemeente kunnen helpen. Er zullen genoeg studenten zijn die graag bij FC stage willen lopen of (goedkoper) naar de wedstrijden. Maar zou stageplaatsen exclusief voor de HU andere goede en gedreven stagiaires niet buiten de deur houden?

We were in Utrecht last week for the 2nd time - beaufiful city and a charming FC Utrecht Futbol team. Greetings from Konzert Tickets. I look forward to the new Games soon